URL: http://itpeople.hu/informatikai-uzemelteto/allas/informatika/31560 Elrejtés
E-mail címed:
Neved:
Ismerős címe:
Tárgy:
Üzenet:
Biztonsági kód*

Töltés...
Malen Kft.
Malen Kft.

Informatikai üzemeltető

 

A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. csapata várja azt a dolgozni vágyó, lelkes, megbízható munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Fontos, hogy legalább érettségid és haladó szintű számítógépes- és alapfokú hálózati ismereteid legyenek: érts a Windows 7, 10 operációs rendszerekhez és MS Office programokhoz. Elvárásunk, hogy ne ijedj meg, ha egy számítógépet kell szétszedni és összerakni. B kategóriás jogosítványodra is szükség lesz, ezért jó, ha vezetési tapasztalatod is van. Precizitásodra, nyitottságodra és önálló munkavégzésedre is szükség lesz. Örülünk neki, ha rendelkezel felsőfokú szakirányú végzettséggel, minimum alapfokon tudsz angolul és/vagy van minimum 1 év tapasztalatod hasonló munkakörben, ahol beszerzésekkel is foglalkoztál. Fontos, hogy motiváljon a személyes fejlődésed!

Feladataid közé fog tartozni, hogy a rendszergazdával közösen üzemeltess Windows és Linux szervereket, nyilvántartásokat vezess, eszközöket szerezz be, programokat telepíts és segítsd a kollégákat informatikai tudásoddal. A számítógépek és egyéb irodai gépek hibáinak felderítésével és javításával bizonyíthatod szakmai hozzáértésedet.

A munkakör magabiztosságot, türelmet és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk. 

Ha úgy gondolod, hogy Téged keresünk, lelkiismeretes vagy, munkádért 100 %-ban felelősséget tudsz vállalni, töltsd fel fényképes önéletrajzodat már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu!

 

Információ (Hivatkozzon az IT People-re!)

Pozíció:

Informatikai üzemeltető

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun megye / Kecskemét
Hirdető:
Malen Kft.
Malen Kft.
Munkaidő: Teljes Munkaidő
Kategória: Rendszerüzemeltető / Karbantartó